Hotel Playa Adults Only

Playa de Palma, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • vain aikuisille
  • Lentokenttä Palma de Mallorca / Son San Juan (PMI): 4.1 km (6 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä rantahotelli sijaitsee Playa de Palman rannalla, ja vain moderni kävelykatu erottaa asiakkaat rannasta. Hotellin asiakkaat ovat vain 1 km:n päässä Can Pastillasta ja 3 km:n päässä lentokentältä, ja säännöllinen bussiyhteys kulkee noin 6 km:n päässä sijaitsevaan pääkaupunkiin Palmaan.

Hotellissa on hissi ja 94 huonetta, joista 2 yhden hengen huonetta ja 72 kahden hengen huonetta. Vastaanotto palvelee 24 tuntia vuorokaudessa ja tarjoaa sujuvan sisään-/uloskirjautumispalvelun. Hotellin mukavuuksiin kuuluvat vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, hälytyspalvelu ja pesulapalvelu. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua (maksua vastaan). Saatavilla on myös polkupyörävarasto. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode. Arvotavarat voidaan säilyttää turvallisesti tallelokerossa lisämaksusta. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Puhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja meikkipeili. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on 5 perhehuonetta, savuttomia huoneita ja 1 tupakointihuone.

Terassilla on mukavat aurinkotuolit. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Hotelli tarjoaa ulkoilua, kuten pyöräilyä/maastopyöräilyä, tennistä ja rantalentopalloa tai lisämaksusta hullugolfia. Tarjolla on laaja valikoima urheilulajeja, mukaan lukien vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua, leijalautailua, melontaa, snorklausta ja sukellusta tai maksua vastaan katamaraani. Wellness-alueella on tarjolla spa- ja hierontahoitoja. Muita vapaa-ajan aktiviteetteja ovat elävä musiikki, tanssiklubi, kasino ja yökerho.

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Vieraat voivat nauttia kulinaarisista nautinnoista savuttomassa, ilmastoidussa ravintolassa, jossa on syöttötuoleja lapsille. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito ja all inclusive. Mannermainen buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Aamiaisella ja illallisella asiakkaat voivat nauttia runsaan buffetin. Saatavilla on myös erikoisaterioita, mukaan lukien dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja. Kokit valmistavat herkullisia erikoisuuksia show-ruoan aikana.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä