Aragosta Hotel & Restaurant

Durres, Albania Lippu - Albania

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema (TIA): 32.6 km (36 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee meren rannalla ja 200 metrin päässä kaupungin keskustasta. Rantahotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla lähellä vanhaa kaupunkia. Arkeologinen museo ja amfiteatteri ovat molemmat noin 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tiranan kaupunki on noin 30 km:n päässä kaupunkihotellista ja Tirana-Tinas Äiti Teresan lentokenttä on noin 30 km:n päässä.

18 huonetta sijaitsevat 4 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja pankkiautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotelli tarjoaa erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai parkkihalliin (ei lisämaksua). Muita palveluita ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode, queen-size-vuode tai king-size-vuode. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös jääkaappi. Muita mukavuuksia ovat silitysvälineet ja housuprässi. Huoneissa on suoravalintapuhelin, televisio, stereot ja WiFi (ilman lisämaksua), joten vieraat voivat pitää yhteyttä ja viihdyttää monia tapoja. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, ja niissä on suihku ja kylpyamme. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Asiakkaat voivat nauttia virkistävästä uinnista ulkouima-allasalueella. Aurinkoterassilla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, kuten kalastus, kuntosali ja kylpylä. Vapaa-ajan palveluihin kuuluu elävää musiikkia, tanssiklubi ja yökerho.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, ruokasali, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito ja täysihoito. Aamiaiseksi ja lounaaksi valmistetaan joka päivä herkullinen ja monipuolinen buffet, lounaaksi ja illalliseksi voi tilata kiinteän menun. Dieettiaterioita ja kasvisruokia voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä